Als ze in Sint Willebrord iets doen, dan doen ze het ook goed. Dat bleek wel afgelopen zaterdagavond tijdens Trick or Treat. 

Met medewerking van Wijkvereniging De Gagelrijzen en Willebrord Promotions werd het evenement voor het vierde jaar gehouden. Winkeliers en particulieren pakten op deze avond gigantisch uit met diverse acts en aankledingen om het Halloweenfeest te vieren.

Dit jaar waren er opvallend veel attracties waarbij bezoekers uitgenodigd worden de diverse horrorhuizen te betreden. Vooral de straat Lugtenburg in wijk De Gagelrijzen pakt deze oktobertraditie groots aan, met onder andere een horrorhospitaal, house of evil en zombiepraktijken.

Beleving

Beleving staat hierbij centraal. Rookmachines, licht- en geluidseffecten en zelfs filmbeelden maken het horrorsprookje compleet. In al dit enthousiasme is het Allerheiligenfeest zijn doel een beetje voorbijgeschoten, het is immers een kinderfeest.

Maar gezien de enorme (verklede en geschminkte) opkomst, jong en oud, deert dit niemand. En snoep is er in overvloed, zelfs verstopt als ingewanden van levende mummies.