Fietser krijgt vuistslagen in gezicht

Een fietser in Roosendaal heeft maandagmiddag twee vuistslagen in zijn gezicht gekregen, nadat hij twee mannen op een scooter aansprak op hun gedrag.

Op het fietspad op de Laan van Brabant maakte de bijrijder een schietbeweging. Het slachtoffer kon een aanraking net op tijd voorkomen door zijn hoofd weg te draaien.

Daarop fietste hij de scooterrijders achterna om verhaal te halen. De bijrijder sprong van de scooter af en deelde twee rake vuistslagen uit aan de fietser. De dader vluchtte weg in de richting van de Laan van België. De bestuurder van de scooter wilde wegrijden, maar het slachtoffer sprong achterop om dat te voorkomen. Na een worsteling viel de scooter omver.

Signalementen

De scooterrijder vluchtte vervolgens in de richting van de Dr. Brabersstraat. Het slachtoffer belde de politie. Die heeft twee signalement vrijgegeven van de daders.

Het gaat om twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk van ongeveer twintig jaar oud. De bestuurder is aan de dikke kant en heeft een bol gezicht. Zijn kompaan had een slank postuur. Wie getuige is geweest kan de politie bellen op 0900-8844.

Tip de redactie