Muziekspektakel All4Harmonie vindt zondag 25 september voor de vijfde keer plaats in Roosendaal. 

Het publiek op de terrassen in de binnenstad kan dan weer genieten van de klanken van Muziekvereniging Roosendaal, de Gildezonen, Drum- en Showband Roosendaal (DSR) en Soli Deo Gloria. 

De verenigingen beginnen om 13.00 uur met het concert in de open lucht. Rond 15.30 uur volgt een spectaculaire finale waarin alle deelnemers gezamenlijke enkele stukken spelen. De presentatie is in handen van Koen Schoenmakers.

Verstevigen

All4Harmonie is een uniek evenement dat de band tussen de verschillende muziekverenigingen in de gemeente Roosendaal verstevigt. In 2013 gingen drie harmonieën op in Muziekvereniging Roosendaal.

Desondanks werd besloten All4Harmonie door te laten gaan. Daarvoor werd samenwerking gezocht met muziekgroepen die nog niet vertegenwoordigd waren op het evenement.

Elke vereniging treedt tijdens All4Harmonie ongeveer een half uur op. DSR bijt om 13.00 uur het spits af. Tijdens de finale sluit het muziekevenement aan bij het spektakel Roosendaal Danst dat op dezelfde dag wordt gehouden. De twee organisaties houden dan een gezamenlijk optreden. Speciaal voor dit jubileumjaar doen er voor het eerst ook een aantal zangers mee aan All4Harmonie.