Op vrijdagavond 7 en zaterdagavond 8 oktober staat in Roosendaal alweer de negende editie (steeds in even jaren) van ‘Wouws Bont’ op de planken. 

Achttien jaar na de eerste uitvoering van 'Wouws Bont' is het comité er wederom in geslaagd een gevarieerd programma te maken, deze keer onder de titel Wouws Bont draait deur. Het belooft een bonte aaneenschakeling te worden van zang, dans, leuke sketches, cabaret, muziek en echte Wouwse humor.

Inmiddels wordt er al druk geschreven, gerepeteerd, gemonteerd, getimmerd en geschilderd om alles zo aantrekkelijk mogelijk voor het voetlicht te brengen, aldus coördinator Corné Rommens. 'Wouws Bont' is al jaren een kweekvijver van jong talent en ook deze keer zal het publiek hier voorbeelden van zien.

De voorverkoop start op zaterdag 10 september om 9.30 uur zowel in cultureel centrum de Geerhoek als bij Appeltje voor de Dorst. De oranisatie waarschuwt dat bij de voorgaande edities de kaarten al binnen enkele dagen waren uitverkocht. De zaal in de Geerhoek is open om 19.15 uur. De voorstelling begint op beide avonden om 20.00 uur.