Rotary Club Halderberge-Seppe houdt zondag 16 oktober voor de tweede keer het 'Wild Event' in de tuinen van restaurant Le Jardin in Rucphen. 

De opbrengst van dit evenement gaat naar een nog nader te bepalen goed doel. Het ‘Wild Event’ duurt van 14.00 tot 18.00 uur.

Het restaurant van Le Jardin vormt een sfeervolle entourage voor het evenement. Deelnemers kunnen genieten van verschillende soorten wild, wijnen, een interactieve activiteit voor de kinderen, hoorngeschal en muziek in een winterse sfeer.

Opbrengst

Voorzitter Marc Lodders van de Rotary Club Halderberge-Seppe maakt aan het eind van de dag de opbrengst bekend van het evenement. Vorig jaar werd 5.000 euro ingezameld voor het wensboomproject waarbij 'virtuele bomen' werden geplaatst waar wensen aan gehangen konden worden van bejaarden uit zorgcentra in de regio.

Als een wens uitvoerbaar was, werd die uitgevoerd. Kaarten voor ‘Wild Event’ zijn verkrijgbaar via de Commissie 'Wild Event'. Voor meer informatie kijk op www.rotary.nl/halderberge-seppe.nl of neem contact op met Bert van Dooren op 06-53798363.