Wie wordt starter van het jaar 2016 in Halderberge?

Drie succesvolle startende ondernemers gaan in Halderberge de strijd aan om de felbegeerde titel Starter van het jaar 2016.

Op donderdag 3 november 2016 wordt voor het eerst het evenement Rabobank Startersprijs Halderberge georganiseerd. Een prestigieuze prijs die het winnende bedrijf veel publiciteit kan opleveren. Nieuwe (maar ook ervaren) ondernemers uit Halderberge zijn welkom tijdens dit event in GT Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd.

Stichting Ondernemersgala Halderberge organiseert samen met hoofdsponsor Rabobank West-Brabant Noord en de gemeente Halderberge de Rabobank Startersprijs Halderberge.

Dankert Geene, voorzitter van de Stichting Ondernemersgala Halderberge: "Tijdens het Ondernemersgala hadden we ook de verkiezing van Starter van het jaar, maar voor startende ondernemers alléén kunnen we al een avondvullend programma organiseren."

Het werkt heel inspirerend als succesvolle (startende) ondernemers vertellen over hun strategie, creatieve oplossingen en innovaties. "Of het nu om een zzp’er gaat of een MKB-ondernemer, starters worstelen vaak met dezelfde vragen.”

Sprekers

"Vaak kunnen zij ook een uitbreiding van hun netwerk goed gebruiken. Tijdens het event zijn er collega-starters, ervaren ondernemers en partijen zoals de Ondernemerskring Halderberge en de gemeente Halderberge aanwezig."

Iedereen wordt er beter van als de ondernemers in Halderberge elkaar weten te vinden. "Daarnaast hebben we een uitdagende spreker uitgenodigd die op een humoristische manier herkenbare onderwerpen voor ondernemers aansnijdt."

Aanmelden

De drie genomineerde starters krijgen een presentatietraining en nemen een korte bedrijfsfilm op die voor promotiedoeleinden wordt ingezet. Ze kunnen op veel exposure rekenen, want de stichting zoekt regelmatig de publiciteit op, onder andere via social media.

"Daarnaast worden de genomineerden vol in de spotlight gezet tijdens het startersevent. De winnaar neemt de titel én de Rabobank Startersprijs Halderberge 2016 mee naar huis."

Tip de redactie