De Rucphense fiets-4-daagse kent een nieuw onderdeel. Voor de jongste deelnemers is er een pupillenrit van ongeveer tien kilometer met onderweg een leuke tussenstop waar zij zich goed kunnen vermaken. 

De fiets-4-daagse duurt geen vier, maar vijf dagen en start zaterdag 6 augustus. De start en finish zijn bij de kantine van handbalvereniging Orion aan de Baanvelden. Dat ligt achter sneeuwattractiepark Skidôme.

In de omgeving van Rucphen zijn voor de gevorderde fietsers weer enkele routes van vijftig kilometer uitgezet. Voor de minder fanatieke fietsers en gezinnen met kinderen is er elke dag een route van 25 kilometer.

Landbouwgebieden

De mooie dorpjes, bosrijke omgeving en vele land- en tuinbouwgebieden maken het voor een ieder de moeite waard om mee te doen en al deze schoonheden te ontdekken. Na afloop kan er op het overdekte terras van HV Orion genoten worden van een drankje.

Starten kan alle dagen tussen 10.30 en 15.00 uur. Inschrijven kan per dag, of meteen voor vier of vijf dagen. Wie minimaal vier dagen meedoet, krijgt na afloop een medaille.