Breda International Airport en Aviolanda gaan samenwerken

Aviolanda Aerospace Woensdrecht en Breda International Airport slaan de handen ineen om samen met andere partijen in Brabant te komen tot een Brabants Aerospace cluster gericht op lucht- en ruimtevaart. 

Tijdens de internationale luchtvaartbeurs in Farnborough werd, in aanwezigheid van gedeputeerde Bert Pauli, een convenant getekend door directeur Ed Heinen van Aviolanda Aerospace Woensdrecht en Stef Have van Breda International Airport.

Kansrijk

"Het is het begin van de uitbreiding van de olievlek om  Aerospace als kansrijke sector in Brabant op de kaart te brengen", vertelt Ed Heinen verwachtingsvol.   

"Samenwerking met succesvolle initiatieven geeft meer kracht in de luchtvaartmarkt, daar mikken wij op", vult Stef Have aan. "Niet vanuit beleid, maar vanuit doen."

Gedeputeerde Bert Pauli is blij met de ontwikkelingen. "Deze samenwerking past in de stevige ambities die wij hebben in de aerospace en maintenance sector, ik hoop dat velen volgen. Brabantbreed geeft dit goede kansen op innovatie en werkgelegenheid."

Tip de redactie