Vier meiden in race voor verkiezing Rondemiss Draai

De vier meiden maken kans om Rondemiss te worden tijdens de Draai van de Kaai, de internationale profwielerronde van Roosendaal die op 1 augustus gaat starten.

Het gaat om Shirley Daelman, Nathalie Ineveld, Yessica Sanchez Suares en Famke Matthijssen. De dames hebben inmiddels een professionele fotoshoot gehad. De één wil het wielrennen een keer van de andere kant meemaken, de ander kijkt nu al uit naar het geven van het startschot.

Shirley Daelman (34) is erg sportief en houdt het wielrennen nauwlettend in de gaten. Het lijkt haar enorm leuk om Rondemiss te zijn in haar woonplaats Roosendaal. Nathalie Ineveld (19) bezoek al jaren de Draai van de Kaai.

Ze heeft vier jaar lang deelgenomen aan de Jeugdronde en ziet dit als een unieke kans. Yessica Sanchez Suares (24) woont sinds één jaar in Roosendaal. Het lijkt haar erg leuk om in de ‘Roosendaalse’ schijnwerpers te staan. Famke Matthijssen (18) is de jongste dame maar heeft een enorme drive om Rondemiss te worden. Het lijkt haar erg leuk maar ook heel spannend om op het huldigingspodium te staan.

Stemmen

Stemmen is mogelijk via www.missdraaivandekaai.nl. De kandidaat die van het publiek de meeste stemmen ontvangt wordt benoemd tot ‘’Miss Draai van de Kaai 2016’. Op maandag 1 augustus schittert één van de dames aan de start van de internationale profwielerronde van Roosendaal.

Tip de redactie