NAC verslaat KV Mechelen met 2-0

NAC heeft woensdagavond een 2-0 overwinning geboekt in de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen. 

Op Sportpark De Gagelrijzen in Sint Willebrord kwam de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen goed voor de dag tegen de Belgische opponent. De doelpunten van NAC kwamen op naam van Olivier Rommens en Danny Verbeek. 

NAC ging fanatiek uit de startblokken. Dat resulteerde al snel in een schot van Cyriel Dessers dat net voorlangs ging. Het antwoord van KV Mechelen kwam in de vorm van een schot van spits Nicolas Verdier dat rakelings over de Bredase doellat ging.

Goed stoorwerk leidde tot de eerste treffer van NAC. Dessers legde in het strafschopgebied terug op Rommens die de bal in de touwen schopte. Net voor rust kreeg NAC een strafschop nadat een inzet van Haemhouts de hand van Bjelica raakte.

Doelpunt

Dessers zag zijn inzet echter gepakt door doelman Anthony Moris. Een kwartier na rust kreeg NAC opnieuw een strafschop toen Dessers werd neergehaald. Wederom was Bjelica de schuldige. Danny Verbeek aarzelde niet en stuurde doelman Moris naar de verkeerde hoek. Daarmee werd het 2-0.

Niet veel later stond Dessers oog in oog met de keeper die met een mooie redding een verdere voorsprong van NAC wist te verhinderen. Langzaam maar zeker werd het vervolgens ook wat onvriendelijker op het veld, waarbij vooral de spelers van KV Mechelen zich niet onbetuigd lieten.

Het resulteerde in de slotfase in een rode kaart voor Verdier die hard doorging op Nijholt.

Tip de redactie