Het publiek kan in de zomermaanden weer genieten van optredens op het Sieben Parkpodium in recreatiepark De Stok.

Op 2 en 3 juli wordt het programma geopend met een dubbelconcert. Zaterdagavond treedt Jan Koevoet op en op zondagmiddag zijn Die Roseländer Musikanten aan de beurt.

Sieben Parkpodium is ooit als een geintje begonnen, maar is uitgegroeid tot een serieuze concertagenda, waarbij de artiesten over twee overdekte podia kunnen beschikken.

Het openingsconcert op zaterdag van Jan Koevoet is om twee redenen bijzonder. Dit het enige avondconcert en de Roosendaalse artiest viert hiermee zijn vijftienjarig zangjubileum met zijn fans.

Jan Koevoet wordt voor de gelegenheid bijgestaan door Manfred Jongenelis, Petra van Zundert, Bagiyo van der Leemputte, Renske Endel, een achtergrondkoor en showballet. Het concert duurt van 20.00 tot 00.00 uur.

Zondagmiddag

Zondagmiddag is het de beurt aan Die Roseländer Musikanten. Peter Mies en zijn orkest zijn bijna jaarlijks van de partij. Het vocale gedeelte wordt verzorgd door Marjolien en Francette. Het concert duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. Ook bij minder goede weersomstandigheden gaan de concerten door. De locatie biedt voldoende beschutting tegen regen en wind.