OUD GASTEL – Deelnemers aan de MidSummer NightSwim (MSNS) in zwembad Blankershove halen in de nacht van 18 op 19 juni geld op voor De Martwienkel in Oud Gastel.

De winkel voorziet mensen met een beperking van een zinvolle dagbesteding. De opbrengst van de zwemmarathon gaat naar een nieuw computersysteem. De MSNS wordt in de kortste nacht van het jaar gehouden door Reddingsbrigade – Zwemvereniging De Vuurtoren en duurt van 22.03 uur tot 05.18 uur.

RB De Vuurtoren organiseert de MidSummer NightSwim voor de derde keer. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan De Marktwienkel. Dit initiatief geeft mensen met een beperking de kans om nuttig werk te verrichten, onder de mensen te komen en belangrijke vaardigheden te leren. De Martwienkel besteedt het opgehaalde bedrag aan een nieuw computersysteem, om haar cliënten te leren omgaan met moderne communicatiemiddelen.

Deelnemen

Deelnemen aan de MidSummer NightSwim kan in teams van vijf tot twaalf personen, waarvan gedurende de nacht steeds één persoon in het water is. Het is mogelijk op het terrein te parkeren en deelnemers krijgen een aantal gratis consumpties. Inschrijven kan via www.rbdevuurtoren.nl/msns.