De Rabobank Zuidwest-Brabant heeft 125.000 euro verdeeld onder stichtingen en verenigingen in de regio Roosendaal en Bergen op Zoom. Op maar liefst vijf locaties werden cheques uitgereikt. 

Dat gebeurde in Roosendaal bij hockeyclub de Pelikaan en in Wouw bij buurthuis de Geerhoek. De Avond4Daagse THOR Roosendaal kreeg het grootste bedrag. Rabobankdirectievoorzitter Ed Vreman overhandigde een cheque van 1.814 euro aan de club.

Zij hadden 672 stemmen opgehaald onder de leden van de bank. Tweede werd de Kleine Tour Steenbergen. Zij ontvingen 1593 euro, doordat zij 1.593 stemmen wisten op te halen.

De derde plek werd bezet door de Wouwse voetbalclub Cluzona. Zij waren goed voor 430 stemmen en kregen een bedrag van 1.161 euro.

Verenigingsleven

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt de Rabobank Zuidwest-Brabant het lokale verenigingsleven. Elk lid van de bank mag vijf stemmen verdelen onder verenigingen.

In totaal werden maar liefst 46.345 stemmen uitgebracht.

Andere organisaties die een mooi geldbedrag ontvingen waren onder meer Openluchttheater Vrouwenhof, Harmonie Oranje, voetbalvereniging NSV, Handbalvereniging Heerle, voetbalclub RBC, Tennisvereniging Roosendaal, Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale en het Blommenkindersfestival.