Een groepje kinderen van de basisschool De Linde mocht vrijdagmiddag samen met wethouder Saskia Schenk en Marco Schillemans het Blotevoetenpad openen, gelegen naast het hertenkamp bij de ingang van het Wielewaalbos aan de Pelikanenstraat in Nispen.

Met vele vogelhuisjes, nieuwe speeltoestellen en stapstenen werd met dit leuke initiatief van Joyce Meesters en andere moeders - samen met het bewonersplatform - weer een mooi project afgewerkt waar de Nispenaren apetrots op zijn.

Bewonersplatform

Marco Schillemans vertelt hoe alles tot stand gekomen is: "Joyce Meester kwam in 2013 samen met een aantal moeders naar het bewonersplatform met het idee om het bos aantrekkelijker te maken voor onze kinderen om lekker buiten te spelen."

Vrijwilligers

 Dit kost natuurlijk geld en de bewonerscommissie ging kijken of er ergens subsidie te halen viel. "Door een onbruikbaar speeltoestel werd het echt een noodzaak om het bos aan te pakken".

Door een bijdrage van de Gemeente en hulp van de Provincie kon dit mooie project samen met een groot aantal vrijwilligers tot stand gebracht worden.