De Draai van de Kaai heeft een nieuw bestuur. Er hebben zich enkele wijzigingen voorgedaan in de organisatie. 

Patrick ’t Hart vervangt de secretarisfunctie van Avalon Gommeren. Lars Westhoff treedt toe als penningmeester. Bestuurslid Kirsten van Oosterhout neemt de PR & Communicatiefunctie over van Arianne Goris en Tobias Reynaers maakt het bestuur compleet op de post Veiligheid en Vergunningen.

Vorig jaar slaagde de organisatie van de Draai van de Kaai er met voorzitter Sander van Peer, vicevoorzitter Jeffrey Zwegers, secretaris Avalon Gommeren en bestuursleden Arianne Goris, Joost van Oosterhout en Henk van Broekhoven erin om een succesvolle editie neer te zetten.

Parcours

Dit jaar heeft het bestuur weer verschillende plannen voor de Draai. Zo keert het entertainmentprogramma terug op de Kade. Verder komt er een nieuw parcours en krijgt het wielerplein met de wielerploegen, wielermerken en verschillende activiteiten een nieuwe locatie.

De organisatie roept verder verenigingen op om zich aan te melden met een team vrijwilligers. Die kunnen rekenen op een bijdrage voor de clubkas. Aanmelden kan via info@dedraai.nl onder vermelding van naam, vereniging en het aantal personen.