Agenten hebben aan de Bovenstraat in Hoeven en in het centrum van Roosendaal in totaal vier mannen aangehouden. Ze zouden aan de Bovenstraat een 24-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats in Nederland ernstig mishandeld hebben.

De politie kreeg zaterdag 20 februari rond 19.55 uur de melding dat er een man in elkaar geslagen zou zijn. Ter plaatse troffen ze het slachtoffer aan. De man had vermoedelijk een gebroken neus en verschillende kneuzingen in zijn gezicht. De daders waren er vandoor gegaan, ze zouden medebewoners zijn van het pand waar de man op dat moment in verbleef.

Verdachten

Twee van de verdachten waren rond 21.30 uur in het centrum van Roosendaal aangehouden in verband met het verstoren van de openbare orde. Het tweetal kon vervolgens ook worden aangehouden voor de mishandeling. Het gaat om een 22- en 23-jarige man, beide zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De andere twee verdachten waren kort na het incident teruggekeerd naar de Bovenstraat. Het gaat daarbij om een 32-jarige man uit Hoeven en een 33-jarige man uit Hoeven. Ze zijn direct door de politie aangehouden.

Onderzoek

De politie doet verder onderzoek naar de zaak. De vier verdachten zijn afgevoerd naar het politiebureau en vastgezet. Het slachtoffer moest zich bij de huisartsenpost aan zijn verwondingen laten behandelen.