De regen hield de echte 'Prallekes' en 'Brakskes' dinsdagmiddag niet weg van de kinderoptocht in Roosendaal. Gehuld in plastic regencapes kwamen ouders en kinderen massaal naar het centrum van de stad om te genieten van de mooiste kindercreaties. 

De oude Markt was voor de gelegenheid omgetoverd tot Camping Zonnebraand. Prins Ruben den Eerste en zijn collega's van het Protocol hadden de eerst om de opening te verrichten. 

Optocht

Na het leuke maar natte optreden, verzamelden zo’n 23 deelnemende groepen aan de start voor de kinderoptocht. Het slechte weer zorgde voor een mager publiek maar de kinderen hadden toch echt hun best gedaan.

De reis door Tullepetaonenstad startte met een vliegtuig en daarna kwam er een mooi schip voorbij van The Pirates of the Fatima. Er waren reiskoffers te zien in allerlei vormen en maten en kleine en grote vliegtuigen. En natuurlijk ontbrak de caravan ook niet. En de laatste reiziger ging met de trein.

De uitslag van de optocht:

Nummer 1: Tullepetaonse vliegenieren.
Een mooi vliegtuig met de luxe van een tullepetaons drankje en zelfgebakken vliegtuig koekjes. Waar krijg je dat nog. Loopnummer 03

Nummer 2: Kweeker
Kleurrijke ontdekkingsreis, jong geleerd is oud gedaan. Loopnummer 14

Nummer 3 op: hier net geland.
Kleine pilootjes zijn met hun luchtballonnekes veilig geland in tullepetaonestad. Loopnummer 16.