Extra vlucht met vakantiegangers naar Kos en Rhodos vertrokken

Nederlanders die bij Neckermann een reis hadden geboekt en zondag en maandag naar hun vakantiebestemming op de Griekse eilanden Kos en Rhodos zouden gaan, zijn zaterdagmiddag al vertrokken. 

De extra vlucht met ruim 180 vakantiegangers vertrok eerder omdat Griekse verkeersleiders een staking hebben aangekondigd.

Een woordvoerder van moederbedrijf Thomas Cook zei zaterdag dat de reisorganisatie de meeste mensen die zondag en maandag wilden vertrekken, konden omboeken. De reisorganisatie neemt de kosten voor de extra nacht(en) voor haar rekening.

Extra vervoer

De circa 180 mensen die nu op Kos en Rhodos zitten en zondag of maandag zouden terugkeren, gaan nu al terug met dit toestel. Ze krijgen een deel van hun geld terug. Voor passagiers die Eindhoven als eindbestemming hadden, wordt extra vervoer geregeld.

Het vliegtuig dat zondag naar Kreta zou gaan, vertrekt een dag later, zodat het net aankomt als de staking voorbij is, aldus de woordvoerster. De reisorganisatie probeert de betreffende passagiers nu telefonisch te bereiken.

De staking van de verkeersleiders begint zaterdagavond 21.00 uur Griekse tijd en duurt 48 uur.

Lees meer over:

NUlifestyle op Facebook

NUlifestyle op Facebook
Een selectie van het laatste lifestyle-nieuws in uw tijdlijn?

Volg ons op Twitter

Mail de redactie

Mail de redactie
Vragen, opmerkingen of tips voor de lifestyle-redactie van NU.nl? Mail: lifestyle@nu.nl 

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie