Meer Easyhotels in grote steden Benelux

Budgethotelketen Easyhotel gaat uitbreiden in de Benelux. Tot 2017 moeten er minimaal zeven nieuwe hotels komen in het centra van grote steden.

Dat meldt de keten maandag.

Danzep Hotels, de Nederlandse franchise-houder van Easyhotel, opende eerder Easyhotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met een investering van 25 miljoen euro hoopt het bedrijf verdere groei te versnellen en hotels te openen in bijvoorbeeld Maastricht, Groningen en op Schiphol. 

"Er is veel behoefte aan betaalbare accomodaties in het centrum van grote steden in de Benelux. Vaak staat een goedkope overnachting in het centrum gelijk aan weinig kwaliteit", aldus directeur Lucas Drewes.

"Onze hotels hebben goede kamers maar doorgaans geen faciliteiten als restaurants en zwembaden. Omdat wij streven altijd in het centrum te zitten, is er in de buurt altijd genoeg te vinden," zegt Drewes.

Easyhotel is een budgethotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van Easyjet. Wereldwijd heeft Easyhotel twintig hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Momenteel wordt een Easyhotel in Brussel gebouwd.

Lees meer over:

NUlifestyle op Facebook

NUlifestyle op Facebook
Een selectie van het laatste lifestyle-nieuws in uw tijdlijn?

Volg ons op Twitter

Mail de redactie

Mail de redactie
Vragen, opmerkingen of tips voor de lifestyle-redactie van NU.nl? Mail: lifestyle@nu.nl 

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie