Veel mensen maken gebruik van een touringcar-reis als zij veel van een land of stad willen zien. Niet verwonderlijk, het is een van de meest relaxte manieren van sightseeing.

Het voordeel van een touringcar is dat je heerlijk relaxed achterover geleund in je luxe stoel kunt zitten en de gehele omgeving in je op kunt nemen. Je hoeft niet zelf door de drukke steden te rijden. Met je (huur)auto ben je vooral bezig met het verkeer om je heen, zodat je vaak vergeet te genieten van de omgeving.

Excursiereizen per bus én per boot

Vooral de steden Berlijn, Praag en Wenen zijn zeer populair voor een korte vakantie per touringcar. Steeds populairder worden ook de reizen per touringcar in combinatie met een bootovertocht naar bijv. Griekenland of Mallorca.

Je vaart in 1 à 2 dagen op een luxe cruiseschip naar het betreffende land en de touringcar vaart met je mee. Na aankomst brengt de touringcar je naar de mooiste plaatsen en bezienswaardigheden van het betreffende land.

De bootreis is een heerlijke onderbreking van de reis en wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren.

Ontdek de geheime plekjes

Een groot voordeel is dat de chauffeur in veel gevallen al vaak op bovenstaande bestemmingen is geweest en hij daardoor precies weet welke plaatsen interessant zijn om naartoe te gaan. Je hebt een chauffeur en gids in één. Of eigenlijk een expert: hij laat je de plekken zijn waar je anders niet zou komen.

Ook een stedenreis per touringcar? Ga naar www.solmartours.nl voor de mogelijkheden.