Nederlanders trekken er graag met de auto op uit en in Noorwegen heb je dan als voordeel dat je in een korte tijd veel kunt zien. Color Line is de grootste cruiserederij van Noorwegen en biedt een scala aan afvaartmogelijkheden aan vanuit zowel het Deense Hirtshals als het Duitse Kiel.

De snelste manier om met de auto naar Noorwegen te reizen is via Denemarken met SuperSpeed. Via de autosnelweg rijd je vanaf Nederland naar het Deense Hirtshals. Dagelijks zijn er meerdere afvaarten van Hirtshals naar Larvik of Kristiansand in Zuid-Noorwegen. De overtocht naar Larvik neemt 3 uur en 45 minuten in beslag, de overtocht naar Kristiansand slechts 3 uur en 15 minuten. De overtochten zijn zeer scherp geprijsd. Vanaf € 59,- (compleet autopakket voor 1 auto en 2 personen) bereik je al de overkant.

Comfort in de Voyager Class

De ferry heeft comfortabele stoelen in de Voyager Class en wie nog meer comfort wenst kan een zitplaats reserveren in de Business Class, met televisie- en internetaansluiting, koffie, fruit, mineraalwater en kranten.

Ontspannen aankomen in Noorwegen

Wie van iets meer comfort houdt, kiest voor de overtocht van het Duitse Kiel naar Oslo. Deze Color Line Cruise doet zijn naam eer aan. Aan boord tref je onder andere acht restaurants, spa-, wellness- en fitnessruimten, Aqualand, een winkelpromenade en een internationaal showtheater. Je stapt om 14.00 uur in Duitsland aan boord, om de volgende dag om 10.00 uur ontspannen in de Noorse hoofdstad aan te komen. Een voordeelpakket voor een auto en vier personen met overnachting in een comfortabele binnenhut boek je al vanaf € 199,- in totaal. Een ontspannen begin van je reis!

Meer informatie? Ga naar www.colorlineferries.nl.