Vanaf deze week is The Last Witch Hunter in de Nederlandse bioscopen te zien. Wat vinden andere media van de film waarin Vin Diesel op heksen jaagt?

De Telegraaf - 2 sterren
"(...) de hoofdpersoon is een nogal saaie kerel die totaal onbewogen zijn werk doet. De kijker voelt daardoor net zo weinig als de bordkartonnen protagonist. En dat ondanks de soms aardige effecten, hoewel de herhaling ervan ook al snel begint te vervelen.

Kortom, aan deze film deugt weinig. The Last Witch Hunter is er dan ook één in de categorie overbodig. Vooral jammer voor de Nederlandse actrice Lotte Verbeek, die toch mooi een rolletje wist te scoren."

Lees de volledige recensie

De Volkskrant - 2 sterren
"De opgeplakte vikingbaard van Vin Diesel: aanvankelijk lijkt dat de grootste vloek van The Last Witch Hunter. Het is een lompe horror-actie-fantasy-mix.

(...) lompe horror-actie-fantasy-mix met een karrenvracht aan opgeklopte special effects, terwijl de bijrolacteurs (Elijah Wood als Kaulders priesterhulpje, Michael Caine in de Batman-butler-modus) nauwelijks de aandacht van Diesels zwakke spel kunnen afleiden."

Lees de volledige recensie

Filmtotaal - 2 sterren
"Zowel de hoofdpersoon als de mensen achter de schermen hebben al laten weten graag een vervolg te willen maken op The Last Witch Hunter, maar er zijn weinig argumenten die dit idee rechtvaardigen. Sommige verhaalopzetjes werken best aardig, maar over de gehele linie is het louter middelmaat dat de klok slaat. De voorspelbaarheid van het scenario verhindert enige vorm van spanning, de actie is onoverzichtelijk en het einde is onnodig bombastisch."

Lees de volledige recensie

AD - 4 sterren
"De special effects zijn groots en Diesel omarmt zijn karikatuurstatus. Met geamuseerde blik en die kenmerkende stem bromt hij zinnen die zó slecht zijn dat je hardop moet lachen."