In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

In deze uitzending hoor je alles over de doorbraak in de zaak van Nicky Verstappen. De politie heeft woensdag bekendgemaakt een 55-jarige man te zoeken die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Verstappen. Wij belden met Peter R. de Vries over de zaak en wie de verdachte precies is.

Mocht u tips hebben voor de politie? Dan kunt u bellen naar dit nummer: 088 16 88 999.

En we bespreken ook nog de laatste ontwikkelingen rondom de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, Michael Cohen. Hij wil namelijk meewerken aan het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller.

NU.nl is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards 2018

Onze ochtendpodcast is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards van BNR in de categorie Nieuws en Politiek. Is Dit wordt het nieuws jouw favoriete podcast? Je hebt tot 3 september de mogelijkheid om te stemmen.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.