In deze zomereditie van Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en hoor je een zomerse nieuwsreportage.

Met in deze uitzending:

Een perfect uitje in de zomer is natuurlijk een bezoek aan het zwembad. Maar het is 's zomers vaak erg druk bij zwembaden en zeker met de hitte van afgelopen weken. Hoe houden de badmeesters overzicht en hoe zwaar is dat beroep eigenlijk? Verslaggever Carné van den Brink gaat op bezoek bij zwembad de Waterdam in Volendam en zoekt het uit.

Zomereditie

Vanaf maandag 23 juli vind je de Dit wordt het nieuws-podcast drie weken lang niet 's ochtends, maar 's middags op NU.nl. Natuurlijk met het nieuws van de dag, reportages, extra lange interviews en achtergronden bij het nieuws. We horen graag jouw mening. Mail naar redactie@nu.nl en maak kans op leuke goodies!

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcast-app te zoeken op NU.nl.