In deze zomereditie van Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en hoor je een zomerse nieuwsreportage.

Met in deze uitzending:

De Reddingsbrigade Zandvoort staat met het warme en droge weer dagelijks paraat om de tienduizenden strandgasten in de badplaats te hulp te schieten zodra dat nodig is. Kinderen raken soms hun ouders kwijt, toeristen dwalen met een luchtbedje af en een sterke stroming kan gevaarlijke situaties voor zwemmers betekenen. Reden voor NU.nl om eens te kijken hoe de Reddingsbrigade te werk gaat en wat ze al hebben meegemaakt deze zomer. Julien Dom gaat daarover in gesprek met Ernst Brokmeier van de Reddingsbrigade Zandvoort.

Zomereditie

Vanaf maandag 23 juli vind je de Dit wordt het nieuws-podcast drie weken lang niet 's ochtends, maar 's middags op NU.nl. Natuurlijk met het nieuws van de dag, reportages, extra lange interviews en achtergronden bij het nieuws. We horen graag jouw mening. Mail naar redactie@nu.nl en maak kans op leuke goodies!

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcast-app te zoeken op NU.nl.