In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag.

Met in deze uitzending:

- De eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival is dinsdagavond op televisie te zien. Entertainmentredacteur Lara Zevenberg is voor NU.nl in Portugal. We praten met haar over Waylons stilte tegenover het AD en De Telegraaf. Ook hebben we het over hoe het achter de schermen is en de kansmaker volgens de wedkantoren: de inzending van Israël.

Bekijk hier de artiesten die vanavond optreden

- De aandelen van Air France-KLM kregen een forse klap op de beurs maandag. Dit gebeurde nadat topman Jean-Marc Janaillac heeft gezegd te zullen opstappen. Vanwege de onrust bij de maatschappij spreken we met luchtvaartkenner Hans Heerkens van de Universiteit Twente over de toekomst van Air France-KLM.

Aandelen Air France-KLM krijgen enorme tik

Je kunt je ook gratis abonneren op deze podcast. Voor iOS-gebruikers kan dat via iTunes. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl.

Je vindt deze podcast elke maandag tot en met vrijdag om 6.00 uur op NU.nl.

Deze podcast wordt je aangeboden door Storytel, probeer Storytel dertig dagen gratis via www.storytel.nl/nu