In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de week. Met deze week de grote vernieuwingen van de Galaxy S9 en de opkomst van het iPhone X-achtige scherm op telefoons.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (16 MB).

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is gepresenteerd op het Mobile World Congress. Er lijkt weinig veranderd, maar met de vernieuwde camera heeft Samsung weer een grote stap gezet. Heeft de concurrentie van de Galaxy S9 te vrezen? 

iPhone X-achtig scherm

Ondertussen zitten concurrerende smartphonemakers niet stil en is er een nieuwe trend ontstaan. Net als de iPhone X van Apple duiken ineens allerlei Android-telefoons op met een inkeping in het scherm. Maar waarom?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.