Hercules introduceert de WiFi usb-zender die alle computers, consoles en mobiele telefoons van draadloos internet voorziet zonder tussenkomst van een router. De usb-zender herkent automatisch de instellingen van je modem. Alles wat je hoeft te doen is de usb-zender in de computer stoppen die in verbinding staat met de vaste ...

Frustratie alom bij het installeren van de draadloze router. Goed nieuws: het kan veel makkelijker. Hercules introduceert de WiFi usb-zender die alle computers, consoles en mobiele telefoons van draadloos internet voorziet zonder tussenkomst van een router. De usb-zender herkent automatisch de instellingen van je modem. Alles wat je hoeft te doen is de usb-zender in de computer stoppen die in verbinding staat met de vaste internetaansluiting. Let wel op: de zender kan de verbinding met maximaal vijf apparaten delen.

Al het gemak in een klein apparaatje, dan zou de prijs best flink worden. Dit valt dan weer mee, voor 39,95 euro -goedkoper dan de meeste draadloze routers- heb je het in huis.