De website wist foto's te bemachtigen van een Apple-store in Chicago waar U2-frontman Bono en talkshow-presentatrice Oprah Winfrey samen een promotiefilmpje opnamen voor de nieuwe rode nano. Het filmpje zal morgen in de VS te zien zijn in 'The Oprah Winfrey Show'. Eerder dit jaar deden geruchten de ronde over een ...

Geruchten over een nieuwe iPod in de kleur rood zijn nu bekrachtigd door Apple Insider. De website wist foto’s te bemachtigen van een Apple-store in Chicago waar U2-frontman Bono en talkshow-presentatrice Oprah Winfrey samen een promotiefilmpje opnamen voor de nieuwe rode nano. Het filmpje zal morgen in de VS te zien zijn in ‘The Oprah Winfrey Show’.

Eerder dit jaar deden geruchten de ronde over een rode iPod van Bono. De zanger wilde wel een rode exemplaar op de markt zetten voor zijn stichting Product RED, een fonds dat helpt aids te bestrijden in Afrika. Van elke verkochte rode iPod nano gaat er straks 5% naar Product RED.

Apple zal voor de rode nano dezelfde prijs hanteren als bij de andere nano’s. Wanneer de rode nano hier te koop is, is nog onbekend.

Via Engadget.