AMSTERDAM - Wie zich graag omringt met dure spullen kan uiteraard ook op het gebied van mobiele telefoons niet achterblijven. De Mobiado Professional EM is een elegante verschijning, waar je op diverse stijlvolle gelegenheden zeker mee voor de dag kunt komen.

De Mobiado Professional EM is vervaardigd van hardhout en is verkrijgbaar in twee soorten; Cocobolo en Honduras Rosewood. Het design combineert hardhout, aluminium en roestvrij staal. Volgens de Canadese fabrikant van de luxueuze mobieltjes worden de apparaten gekarakteriseerd door hun hoge duurzaamheid, robuustheid en zeldzame schoonheid.

Doordat elke houtnerf een ander verloop heeft is elke telefoon uniek en meer een persoonlijk sieraad dan een telefoon, zo laat de fabrikant weten. Uiteraard bezit de telefoon ook een aantal aardige functionaliteiten. Zo heeft de Professional EM een TFT kleurenscherm, 1.3 megapixel camera en video camera, Bluetooth technologie, infrarood en XHTML browser en email TCP/IP, AAC/MP#/M4A stereo muziekspeler en FM radio.

Prijskaartje

Een aura van zuivere luxe omringt ook het prijskaartje van de Mobiado. Voor maar liefst 1.999 euro ben jij de gelukkige eigenaar van een dergelijk exemplaar. Maar dat is vast een luttel bedragje voor 'The Rich and Famous'.

De Mobiado is vanaf heden exclusief te bewonderen bij Boutique, een nieuw geopende winkel op de PC Hooftstraat.