AMSTERDAM - De populariteit van de nieuwe iPod nano is groot. Het is dan ook logisch dat een aantal bedrijven meeliften met dit succes door accessoires voor deze mp3-speler uit te brengen Zo heeft Nike een speciale armband voor de iPod nano ontworpen.

Deze armband is speciaal ontworpen voor gebruikers die naar de iPod nano willen luisteren tijdens het sporten. De armband is gemaakt van Dri-FIT materaal en Pro Compression-stof. Dit zou goed zijn voor een goede pasvorm.

De iPod houders komt op de markt in de kleurcombinaties grijs/oranje en grijs/zwart in de maten small/medium en medium/large. De armband kost 40 dollar.

Griffen

Het bedrijf Griffin Technology produceert accessoires voor Apple's iPods. Het nieuwste product van de producent zijn de zogenaamde EarTumps. Dit zijn een paar geluid isolerende oordoppen. Ze zouden "een helder transparant atmosferische geluid" hebben en een "diepe lage bass".

De oordoppen zijn te koop op de website van Griffen Technology voor 20 dollar. Ze zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

FM radio

Een ander nieuw product van het bedrijf is de iTrip. Dit is een FM-transmitter waarmee je kunt uitzenden op een FM-frequentie. Zo'n zender is in Nederland verboden en daardoor alleen via internet verkrijgbaar. De prijs van het apparaatje is 49 dollar.