AMSTERDAM - Creative heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Zen Neeon. Deze mp3 speler met flash geheugen wordt uitgebracht in een versie van 512MB, 1 GB en 2GB. Alle hebben in plaats van een monochroom een OLED screen. Ook de levensduur van de batterijen is verbeterd.

De nieuwe versie van de Zen Neeon heeft een speeltijd van 32 uur. Het nieuwe OLED-schermpje heeft volgens Creative verbeterde heldere kleuren en duidelijkere letters. De speler weegt 55 gram en is verkrijgbaar in de kleuren paars, blauw en zilver.

6GB

Daarnaast brengt Creative een 6GB versie uit van de 'traditionele' Zen Neeon uit. Daarop passen tot drieduizend nummers. Deze speler weegt 75 gram en heeft een speeltijd van zestien uur. Verder heeft het bedrijf twaalf nieuwe skins uitgebracht voor de Neeeon.

De Creative Zen Neeon is standaard uitgerust met een FM radio/recorder en voice recorder. Daarnaast is het mogelijk om de speler aan te sluiten op een cd of dvd-speler via de line-in aansluiting. Hij heeft als afmetingen: 79,9mm x 46,9mm x 15,9mm


Skins voor de Creative Zen Neeon