Nieuwe Siemens telefoons zonder poespas

AMSTERDAM - Siemens heeft deze week twee nieuwe telefoons aangekondigd. De eerste, de Siemens CC75, is een vrij eenvoudige telefoon zonder toeters en bellen. De andere, de Siemens CF110, is een uitschuifbare telefoon. Beide telefoons beschikken niet over een digitale camera.

De Siemens CC75 is een dunne telefoon die slechts 80 gram weegt. Het mobieltje heeft een opslagcapaciteit van 3 megabyte. Het is niet mogelijk om een geheugenkaart in de telefoon te plaatsen als uitbreiding.

Vierde kwartaal

In het vierde kwartaal van dit jaar zal de telefoon in de winkels te koop zijn. De telefoon gaat 199 euro kosten inclusief btw. Hij zal verkrijgbaar zijn in aluminium zilver, zoals op de foto.

Siemens CF110

De schuif telefoon Siemens CF110 valt op door z'n TFT scherm met 65.000 kleuren. De triband telefoon, die een opslagruimte heeft van 1,5MB, heeft een maximale spreektijd van vijf uur. De Siemens mobiel meet 83 x45 x 18 milimeter en weegt 76 gram.

Zonder poespas

Het lijkt een telefoon te zijn zonder veel poespas. Zo ontbreekt een FM-radio, bluetooth of mp3-speler. Natuurlijk beschikt de Siemens CF110 wel over standaardfuncties als kalender en calculator. Net als de CC75 komt de CF110 in het vierde kwartaal in de winkels te liggen. Deze telefoon gaat 165 euro kosten, inclusief btw.

Tip de redactie