AMSTERDAM - Orange heeft deze week de reeks smartphones uitgebreid met de Orange SPV M500. Het toestel is de nieuwste in de bestaande lijn van SPV (Sound Picture Video) toestellen. De andere toestellen zijn de Orange SPV C500, M1000 en de M2000. Hieraan vooraf gingen de Orange SPV Classic, E100 en E200.

Orange's nieuwste Smartphone is een compacte PDA die is voorzien van een groot kleuren touchscreen en een 1,3 Megapixel foto/video camera. Daarnaast kun je mp3's beluisteren of videoclips bekijken met de geïntegreerde Windows Media Player. De gehele software van het toestel is net als bij de overige SPV's gebaseerd op Microsoft besturing. De telefoon wordt geleverder met een SD geheugen kaart met een opslagcapaciteit van 512 Mb.

MSN

Net als de andere Smartphones beschikt de Orange SPV M500 over een uitgebreide agenda (Outlook) en vanuit de centrale inbox verstuur je eenvoudig SMS, MMS en e-mail. Standaard beschikt de Orange SPV M500 ook over MSN messenger (voor instant messaging), Internet Explorer om overal op het internet te 'surfen' en software om Excel, Word, PDF en PowerPoint bestanden op de telefoon te gebruiken.

Synchroniseren

Met de meegeleverde (mini) USB kabel, Bluetooth en infrarood, beschikt het toestel over uitgebreide verbindingsmogelijkheden. Hiermee kan je informatie zoals foto's, muziek, telefoonnummers en andere data uitwisselen met andere telefoons, computers en PDA's of bijvoorbeeld de agenda en e-mail inbox synchroniseren.

De Orange SPV M500 is verkrijgbaar in combinatie met een tweejarig Orange Business 40 abonnement vanaf 0 euro, en in combinatie met een tweejarig Orange Free 32,50 abonnement vanaf 0 euro, bij alle bekende verkooppunten, waaronder de 48 Orange shops en de online Orange shop.