AMSTERDAM - Portable dvd-spelers bestaan al langer, maar de PD700A die de ForYou Group op de markt brengt is wel erg klein. Met het uiterlijk van een verkleinde klassieke televisie past de speler bij elke locatie.

In de auto de film Lord of the Rings kijken kan net met de Li-ion batterijen die voor drie uur energie hebben. Als je de rest van de triologie wil zien is het mogelijk om de speler op de auto aan te sluiten, zodat er alleen wat vaker getankt moet worden.

Diepte

De speler heeft een LCD Monitor die 'ware kleuren' toont en 7" (18 centimer) van doorsnede is. Het apparaat is ruim 20 centimer breed en 15 centimer hoog, maar is maar 2,6 centimer qua diepte. Daardoor weegt de PD700A ook slecht 650 gram (zonder batterijen).

Buren

Naast dvd's kijken is er ook de mogelijkheid om FM radio te ontvangen en cd's en mp3's af te spelen. De twee hi-fi speakers van 1 Watt maken dat mogelijk, al is er ook een koptelefoon-aansluiting voor als de buren het minder prettig vinden.

Als je toch met anderen wilt kijken is er de mogelijkheid om de dvd-speler aan de televisie en stereo-toren te koppelen.