CANNES - Alle grote producenten van mobiele telefoons hebben zich verzameld in de Franse stad Cannes tijdens de 3GSM World Congress. Net als vele andere fabrikanten maakt Motorola van de gelegenheid gebruik om drie nieuwe telefoons te presenteren. Zo is er de E1120, de eerste Motorola met een 3 megapixel camera.

Als je de E1120 op zijn kant houdt, functioneert deze als digitale camera. De camera heeft 8x digitale zoom, autofocus en kan video's maken van 25 beeldjes per seconde. De telefoon heeft een groot QVGA kleurenbeeldscherm en 3D audio en polyfonische speakers.

Met deze Motorola kun je MP3's luisteren, games spelen met 3D graphics en videoclips bewerken en versturen. Verdere features zijn Bluetooth, MMS, e-mail, Instant Messaging en de mogelijkheid om tegelijkertijd te bellen en te internetten of e-mailen.


De Motorola E1120 met 3 megapixel camera

A1010

De nieuwe A1010, die Motorola in haar persbericht omschrijft als een 'sexy' smartphone, heeft eveneens e-mail, internet en Instant Messaging. Daarnaast heeft deze semi-PDA 48 MB intern geheugen, uit te breiden tot 512 MB met Transflash.

Verder begrijpt het apparaat Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-documenten. Ook deze telefoon kan meerdere dingen tegelijk, zoals een conferentiegesprek houden en tegelijk internetten. De A1010 heeft een touch screen display, een 2 megapixel camera en games.

E1060

De E1060 is gericht op de muziekliefhebbende telefoongebruiker, met streaming audio en video en ondersteuning van MPEG4, WMV/WMA en MP3 bestanden.

Verder heeft de camera een 1,3 megapixel camera, Bluetooth en de mogelijkheid tot videogesprekken.


De Motorola E1060

/LINK
Persbericht Motorola