AMSTERDAM - Internetten via ISDN is allang niet meer de snelste manier. Voor ISDN gebruikers die nog steeds niet willen overstappen op ADSL of kabel kan de Bluefritz USB stick van AVMeen waardevolle aanvulling zijn. Met de stick kun je namelijk draadloos internetten via ISDN.

Met de Bluefritz USB stick kun je computers draadloos verbinden met ISDN. De stick, die slechts 12 gram weegt, maakt verbinding met het Bluefritz AP-X ontvangstpunt dat rechtstreeks op de ISDN-lijn moet worden aangesloten.

De Bluefritz USB stick prik je in de usb-poort en vervolgens installeer je de software. Heb je meerdere computers, en voorzie je deze ook van zo'n stick, dan kunnen ze met elkaar (en andere Bluetooth apparaten) communiceren. Maximaal acht apparaten kunnen deel uitmaken van dit netwerk.

De bijgeleverde software zorgt voor onderlinge communicatie tussen de computers. Na de installatie van de software, kun je Bluetooth applicaties detecteren, deze accepteren of weigeren. Met behulp van software, die voor bestaande FRITZ! gebruikers gratis is te downloaden, kan men naast het uitwisselen van data ook gemeenschappelijk gebruikmaken van breedband internet.