De meeste laptoptassen zijn saai. Ze zijn veelal zwart, ritsje hier, vakje daar. De website laptopsupply.nl biedt speciale laptoptassen aan. Van rood tot roze met grote groene stippen. Ik ging een tijdje lopen met een knalgele laptoptas. Ik kan niet zeggen dat ik geen reacties kreeg bij het uitproberen van de tas...

Gebruik
Vormgeving
Prijs/ kwaliteit

"Goh, dat is wel een hele heftige kleur," was de eerste reactie die ik kreeg toen ik aan kwam wandelen met de gele laptoptas. En een heftige kleur is het zeker. Al lijkt de gele tas op de website toch wel iets feller dan de okergele tas die voor mij staat.

De tas heeft twee vakken. Een grote, waar de laptop in past, en een wat kleinere voor bijvoorbeeld wat papierwerk. Als de laptop in de tas zit, dan kan er weinig in het kleine vak. Een boek van ongeveer 150 bladzijdes past nog wel, maar meer ook niet. De tas wordt geleverd met een stevige schouderband.

De binnenvoering van de tas is erg mooi en voelt zacht aan. De tas zelf is verder gemaakt van nylon, dus waterdicht. De ritsen zijn mooi afgewerkt en ook waterbestendig. Ik denk niet dat je met deze tas moet gaan zwemmen. Daar is hij ook niet voor bedoeld, maar door de regen lopen is geen enkel probleem. De laptop was nog helemaal droog. Een nadeel vind ik wel dat de tas snel vies wordt. De gele kleur is erg besmettelijk. Voordat je het weet zit er een zwarte veeg onderop de tas.

Conclusie

Het is een mooie opvallende laptoptas. Lekker licht en modieus. De tas is uitstekend geschikt voor mensen die weinig meenemen naast hun laptop. Een nadeel is wel dat de tas snel vies wordt en de prijs van de tas is ook vrij aan de dure kant.

Prijsindicatie: 119 euro

Technische specificatie:

  • Omhulsel - oersterk nylon met waterdichte deklaag
  • Vulling – 3/8" en 1/4" gesloten celschuim en plastic
  • Voering – gewatteerd satijn
  • Rits – YKK water bestendige ritsen
  • Handvaten – echt leder
  • Bevestiging schouderriem – zwart en met metaal bewerkt nikkel
  • Schouderriem – 1.5" breed met zwart en met metaal bewerkt nikkel