Hoewel de nieuwe Star Trek-film al een tijdje geleden in première is gegaan lijkt de toestroom aan merchandise geen enkel moment te verslappen. Nu komt er een usb-stick voor de echte Star Trek-liefhebbers in de vorm van het roemruchte Star Trek-insigne.

Zo'n usb-stick is natuurlijk altijd handig en het feit dat hij vormgegeven is in het Star Trek-insigne maakt het helemaal stoer, maar het mooiste is het gegeven dat 1GB van de aanwezige 4GB is gereserveerd voor de nieuwe Star Trek-film van regisseur J.J. Abrams.

Met die usb-stick kan dus de nieuwe Star Trek-film altijd en overal bekeken worden. Er is tevens de mogelijkheid om de film te branden op dvd. De usb-stick is zowel compatible voor de pc als ook voor de Mac OS.

De Star Trek usb-stick zal vanaf 16 november verkrijgbaar zijn. Hij zal in een gelimiteerde editie verschijnen waarbij elke usb-stick genummerd is. Deze usb-stick met speelfilm zal 23,50 euro gaan kosten. En dat is dan toch bijna 7 euro goedkoper dan de dvd van de nieuwe Star Trek-film, die overigens op 5 november verschijnt.