Naast een stel fraaie laptops lanceerde Sony donderdag ook haar eerste all-in-one pc met touchscreen. Deze 24-inch Vaio L is echter nog niet officieel aangekondigd voor Nederland.

De Vaio L heeft een glimmend Full-HD touchscreen van 24-inch. Het multitouch scherm haalt volgens Sony het maximale uit de nieuwe aanraakbediening van Windows 7. Het systeem is voorzien van zijn eigen visuele skin, die volgens de fabrikant aansluit op het multimediale karakter van deze all-in-one.

Met de fraaie computer kunnen gebruikers internetten, mailen en werken. Maar het systeem is vooral bedoeld ter vermaak. Er zit een Blu-ray-speler op voor het weergeven van HD-films. Bijzonder zijn de hdmi- en analoge video-ingangen, waarop externe apparaten als gameconsoles en tv-ontvangers zijn aan te sluiten.

Volgens gadgetblog Engadget is er zelfs sprake van een ingebouwde tv-tuner, maar dat wordt vooralsnog niet bevestigd door het Europese persbericht. Dit persbericht vermeldt nog geen prijs, maar noemt al wel een lanceerdatum: 22 oktober, de dag dat ook Windows 7 uitkomt. Of de Vaio L dan ook in Nederland wordt uitgebracht, is nog niet bekend.