Voor de mobiele beller die ook graag een muziekje luistert op zijn telefoon, komt Bose met de Mobile In-Ear Headset. De fabrikant belooft hiermee prima muziekkwaliteit, gecombineerd met een handig knopje om telefoongesprekken op te nemen.

In-ear oordopjes zijn ongekend populair, en weten tegenwoordig ook steeds meer hun weg te vinden naar mobiele headsets. Maar het omschakelen tussen muziek en telefoongesprekken loopt niet altijd even makkelijk, meende Bose.

Daarom heeft de fabrikant haar nieuwste in-ear headset voorzien van een knopje, waarmee men gesprekken kan aannemen, zonder het mobieltje uit de zak te hoeven halen. De knop zit in het snoer van het rechter oordopje, waar ook de microfoon van de headset is ondergebracht. Hij kan ook gebruikt worden als afspeel-/pauzeknop.

Behalve dit handigheidje belooft Bose tevens een helderder geluid dan de gemiddelde in-ear oordopjes, met stevige bassen en een groot dynamisch bereik. Verder worden drie verschillende adapters van 2,5 millimeter meegeleverd, zodat de headset op meerdere telefoons kan worden aangesloten. Hier is te lezen, welke telefoons ondersteund worden.

Daarnaast wordt er een trio oorpluggen meegeleverd in verschillende maten. In de verpakking treft men ten slotte ook een leren beschermhoesje aan. De headset is inmiddels verkrijgbaar voor zo’n 130 euro.