De website Notebookspot.nl heeft op de supportpagina van HP vier nieuwe laptops van het bedrijf ontdekt. Met enig speurwerk heeft de website ook de basis specificaties van die laptops ontdekt.

Het zijn nieuwe laptops uit de Pavilion-lijn, om precies te zijn gaat het om de dv8, de dm1, de dm3 en de tm2. De dv8 zal voorzien zijn van een Intel mobile Core i7 processor.

Deze laptop heeft een beeldscherm van 18,4 inch. En verder heeft hij een Blu-ray-schijf, 4GB aan ramgeheugen en een harde schijf met een opslagcapaciteit van 640GB. Deze laptop gaat vermoedelijk zo’n 1430 euro kosten.

De dm1 en de dm3 zullen waarschijnlijk uitgerust worden met een Intel CULV (Consumer Ultra Low Voltage) processor. De dm1 heeft een beeldscherm van 11,6 inch en gaat zo’n 480 euro kosten. De dm3 heeft een beeldscherm van 13,3 inch en gaat vermoedelijk ongeveer 680 euro kosten.

Over de tm2 is de minste informatie bekend. Het gerucht gaat dat deze laptop waarschijnlijk een tablet zal zijn. Waneer de vier laptops van HP op de markt zullen verschijnen is helaas nog niet bekend. Verwacht wordt dat ze ergens in oktober zullen verschijnen, tegelijk met de officiële lancering van het Windows 7 Home Premium besturingssysteem.