Transcend heeft onlangs een Anti-Shock USB Flash Drive, de JetFlash V70, op de markt gebracht. Deze usb-stick is gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk rubber, wat ervoor zorgt dat de V70 schok- en waterbestendig is en bestand is tegen stof.

In tegenstelling tot de meeste usb-sticks die zijn gemaakt van plastic of metaal, is Transcend's JetFlash V70 gemaakt van een milieuvriendelijk siliconenrubber. Deze beschermlaag biedt uitstekende bescherming van de opgeslagen gegevens.

De JetFlash V70 voldoet volledig aan de strenge Amerikaanse militaire drop-test normen (MIL-STD-810F 516,5-Transit Drop), waardoor hij één van de meest robuuste usb-sticks is die momenteel beschikbaar is, aldus Transcend.

De V70 heeft een in het oog springende, gestroomlijnde vorm, voorzien van felle kleuren. Daarnaast is de JetFlash V70 uitgerust met een uniek kapje met koordje, dat voorkomt dat het kapje zoekraakt als de usb-stisck wordt gebruikt.

Transcend's JetFlash V70 Rugged USB Flash Drive is momenteel verkrijgbaar in 16GB (Rood- TS16GJFV70), 8GB (Oranje- TS8GJFV70) en 4GB (Paars- TS4GJFV70), inclusief Transcend's gerenommeerde levenslange garantie. Zijn prijs varieert tussen de 11,10 euro en 41,70 euro.