Soms zien gadgets er zo knullig uit dat ieder weldenkend mens er niet aan moet denken zo’n ding aan te schaffen. Dat is ook het geval met het iPom 2.1 stereospeakersysteem. Maar in dit geval lijkt het erop dat het uiterlijk de consument bedriegt.

Dit speakersysteem ziet er namelijk uit als een rode appel waar twee bloemen uitgroeien, maar biedt evengoed kwaliteit qua specificaties. Zijn speakers kunnen een geluid van 18 Watt produceren en daarbovenop heeft hij een subwoofer van 12 Watt.

De iPom 2.1 stereo speaker system verkrijgt zijn stroom via een usb-flashdrive. Hij heeft een SD-geheugenkaart die gebruikt kan worden om favoriete muziek mee af te spelen. Hij is echter geen iPod-dock, al kunnen er wel een hele hoop portable mediaspelers aangesloten worden, zolang ze maar een 3,5 millimeter koptelefoonuitgang hebben.

Zijn uiterlijk is echter verre van macho te noemen, dus dit speakersysteem zal wel speciaal ontworpen zijn voor vrouwen. Het is nog niet bekend wanneer de iPom 2.1 stereo speaker system verkrijgbaar zal zijn. Evenmin is tot dusver bekend wat hij moet gaan kosten.