Sennheiser komt met een tweetal nieuwe koptelefoons. De MM 400 en de MM450 Travel Bluetooth 2.1 headsets zijn onderdeel van Sennheiser's Mobile Music-lijn.

Beide koptelefoons zijn zowel geschikt om muziek te luisteren als ook telefoongesprekken te voeren. Ze zijn namelijk uitgerust met een onzichtbare microfoon. Beide koptelefoons kunnen dankzij de aanwezige Bluetooth draadloos gebruikt worden, maar mocht dat door omstandigheden niet kunnen, bijvoorbeeld in een vliegtuig, is er ook altijd nog de optie om een snoer te gebruiken. Daarbij wordt dan ook nog eens de batterijduur gespaard.

Alle knoppen zitten op de rechterspeaker. Daarmee kan onder andere het volume geregeld worden of gekozen worden welk nummer afgespeeld moet worden. De MM450 Travel Bluetooth 2.1 headset kan daarbij het achtergrondgeluid te niet doen, dankzij de zogenaamde NoiseGard 2.0-technologie. Tevens is hij voorzien van TalkThrough. Deze technologie zorgt er juist weer voor dat gehoord kan worden wat er in de omgeving gebeurt, zonder dat de koptelefoon hoeft worden afgezet.

Beide koptelefoons van Sennheiser zullen vanaf volgende maand verkrijgbaar moeten zijn. Wat ze moeten gaan kosten is nog niet bekend.