Samsung heeft wederom een mobiele telefoon gelanceerd. De B3310 ziet er ook weer bijzonder uit. Aan de linkerkant van het toestel kunnen namelijk de toetsen en een QWERTY-toetsenbord worden uitgeschoven. Daarbij is hij alleen verkrijgbaar in het roze.

Het display van deze telefoon is 2,1 inch groot en heeft een resolutie van slechts 176 bij 220. Hij heeft een directe toegang tot Facebook, Flickr en MySpace. Verder is de B3310 uitgerust met GSM/GPRS, Bluetooth, een ingebouwde audiospeler, een stereo fm-radio, een 2 megapixel camera met de mogelijkheid tot het opnemen van video's, een interngeheugen van 40MB en een microSD-geheugenkaartslot. Dit mobiele toestel is kortom qua specificaties een degelijke middenmoter.

De B3310 van Samsung zal vanaf september verkrijgbaar zijn in Engeland. Over een eventuele lancering in Nederland is niets bekend, al gaat het gerucht dat na Engeland de rest van Europa aan de beurt is. Evenmin is bekend wat deze mobiele telefoon moet gaan kosten, maar het is zeer aannemelijk dat hij ook qua prijs een middenmoter zal blijken te zijn.