Logitech heeft inmiddels vele, nieuwe producten gelanceerd voor dit najaar. En er lijkt voorlopig geen eind aan te komen. Zo heeft het bedrijf nu weer een nieuwe muis geïntroduceerd.

De Performance Mouse MX is uitgerust met de zogenaamde Darkfield Laser Trackfield-technologie. Deze technologie is door Logitech zelf ontwikkeld en maakt het mogelijk om de muis zelfs te bedienen op een glazen ondergrond. Het glas dient dan wel minimaal 4 millimeter dik te zijn.

Linkshandigen hebben helaas pech met de Performance Mouse MX. De muis is speciaal ontworpen voor rechtshandigen. De muis zelf is draadloos en voorzien van een micro-usb-oplaadsysteem, zodat hij opgeladen kan worden, via een computer of een stopcontact, terwijl hij gewoon gebruikt wordt.

Een viertal knoppen bij de duim biedt toegang tot de meest gebruikte commando's. Het is niet bekend wanneer deze draadloze muis precies op de markt zal verschijnen, maar hij zal in ieder geval nog dit jaar verkrijgbaar zijn in Europa en de Verenigde Staten. De Performance Mouse MX van Logitech kost 70 euro.