Sitecom heeft dinsdag hun Smart Living geïntroduceerd. Smart Living is een totaaloplossing voor Home Networking, waarmee optimaal van digitale foto’s, muziek en films genoten kan worden.

Het Smart Living concept bestaat uit 5 slimme toepassingen: Store, Share, Play, Download en Stream Wireless. Deze 5 toepassingen maken onderdeel uit van één geavanceerde totaaloplossing die het mogelijk maakt om gemakkelijk digitale foto’s, muziek en films te organiseren, beheren en optimaal te benutten.

Met de Home Storage Center kan de gebruiker veilig digitale foto’s, muziek en films opslaan op een centrale locatie in het netwerk en deze delen met alle gebruikers thuis. Digitale media die zijn opgeslagen op de Home Storage Center maar ook op een desktop, notebook of de Portable Storage Case kunnen via de TV Media Player direct afgespeeld worden op de TV met full HD-kwaliteit (1080p).

De Media Router maakt het mogelijk om gelijktijdig digitale media te downloaden en draadloos te streamen met full HD-kwaliteit en maximale snelheden. Het voordeel van deze Concurrent Dual-band router kan worden benut door de schonere 5 GHz frequentie te reserveren voor tijdgevoelige toepassingen zoals audio- en HD-videostreaming, gaming, VoIP en downloading zonder interrupties.

Met de Wireless Media Adapter 300N kan de gebruiker de TV Media Player of een computer draadloos verbinden met de Media Router via de standaard 2.4 GHz of schonere 5 GHz frequentie welke ononderbroken prestatie biedt voor HD-video streamen.

De slimme Smart Living producten zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar en zullen voorzien zijn van de uitgebreide Sitecom garantie van 10 jaar.