De meeste gamemuizen van Razer zijn voorzien van een snoer om de doodsimpele reden dat hij tijdens het gamen niet opgeladen hoeft te worden. Daarbij is de responstijd van een muis met snoer verre van superieur. Er zit vrijwel geen lacune tussen de beweging van de muis en de beweging van de cursor op het scherm.

Toch slaat Razer nu een andere weg in met de Orochi gamemuis, die het bedrijf afgelopen donderdag heeft aangekondigd. Deze muis is namelijk draadloos. Hij is voorzien van Bluetooth 2.0 en een 4000 dpi optische sensor. Hij is zowel geschikt voor links- als rechtshandigen. Daarbij heeft hij zeven programmeerbare knoppen.

De Orochi is evengoed slechts gedeeltelijk draadloos. Er wordt een snoer van bijna een meter meegeleverd voor het geval de batterijen onverhoopt toch leeg raken of voor degenen die per definitie liever een snoer prefereren.

De Orochi van Razer kost bijna 60 euro. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer deze muis in de winkels zal liggen, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk over een paar weken zijn. De gamemuis is nu namelijk al te bestellen op de website van Razer.