Zo nu en dan verschijnen er ideeën voor producten waarvan bijna zeker aangenomen mag worden dat die nooit de conceptfase zullen verlaten. Soms echter is er een concept zo mooi dat dat wel in productie moet worden genomen.

Dat is zeker het geval met de Orb Bluetooth headset. Deze headset heeft een futuristisch uiterlijk, maar leuker is het gegeven dat hij met een simpele draai in een ring kan worden veranderd. Als ring laat het flexibele oled-beeldschermpje zien wie er gebeld heeft.

Als headset wordt hij om het oor gehangen. Het geluid wordt via het bot naar het brein gezonden. Deze headset hoeft dus nooit de gehoorgang ingeduwd te worden. Er zal de keuze zijn uit twee verschillende Bluetooth headsets: één met oled en één zonder oled.

Deze Orb Bluetooth headset is een samenwerkingsproject van Hybra Advanced Technology en Absolutely New. De oled-versie kost iets meer dan 120 euro en zal in april 2010 verschijnen. De headset zonder oled verschijnt al in januari 2010 en gaat iets meer dan 90 euro kosten. De prijs van deze headset kan overigens nog behoorlijk oplopen, afhankelijk van welke parels de consument nog wil toevoegen aan deze headsetring.